David Reyes

Orientador Educatiu d'Educació Secundària

David Reyes

Orientador Educatiu d'Educació Secundària

Biografia

Diplomat en Magisteri (especialitat mestre d’educació especial) per la Universitat d’Extremadura i llicenciat en Psicopedagogia per la Universitat de Salamanca, actualment és Orientador Educatiu d’Educació Secundària, i des de l’any 2013, Assessor Tècnic Docent de la Secretaria General d’Educació (SGE) de la Conselleria d’Educació i Ocupació de la Junta d’Extremadura.
Ha desenvolupat prèviament la seva tasca professional com a docent d’alumnes amb necessitat específica de suport educatiu i compensació educativa, participant com a coordinador de centre de Programes com Suport i reforç a centres de secundària (Pla PROA-MEC) i “JUVIREX TIC a PQPI” (ARCE , del MEC). També ha col·laborat amb l’equip de redacció del Programa CA / AC de la Universitat de Vic, i impartit de cursos sobre Aprenentatge Cooperatiu en Secundària a CPRs de la comunitat autònoma d’Extremadura. És a més coautor de la publicació on line Materials d’atenció a la diversitat de l’CEDEC (Intef, del MEC).
És un convençut del treball col·laboratiu i associatiu dels orientadors educatius (membre d’APOEXCOPOE) i de la importància central de la gestió socioemocional en els centres educatius.

Totes les conferencies de: David Reyes